Snapdragon Wear 3100 a fost introdus in 2018 si abia anul trecut a fost inlocuit de Snapdragon Wear 4100. Fiind un procesor mai vechi, unele aplicatii nu au putut fi instalate pe ceasurile cu acesta. Exista destul de multe smartwatch-uri cu Snapdragon Wear 3100
cum ar fi Fossil Gen 5 sau Moto 360, ceasuri vechi de cativa ani.

Aplicatia YouTube Music poate fi acum instalata pe ceasurile inteligente Snapdragon Wear 3100 si Wear OS 2.
. Puteti descarca aplicatia direct din Google Play Store, chiar din confortul ceasului dumneavoastra.

YouTube Music vine pe ceasurile mai vechi

Cea mai recenta actualizare a YouTube Music aduce suport pentru Wear OS 2. Saptamana trecuta v-am spus ca actualizarea va sosi in cele din urma si, de la 9to5Google au reusit sa verifice ca ceasuri precum Moto 360 pot descarca deja aceasta aplicatie din Play Store
.

Cand Google a anuntat disponibilitatea YouTube Music pe dispozitivele Wear OS 2, a facut aluzie doar la ceasurile cu Snapdragon Wear 4100+, spunand ca va fi disponibil pentru mai multe dispozitive “in cursul acestui an”. Din fericire, aplicatia este deja lansata pentru aceste dispozitive mai vechi.
.

Wear OS 2 este inca in viata: nu numai ca vin aplicatii, dar s-a anuntat deja ca unele imbunatatiri ale Wear OS 3 vor veni progresiv.

Pe langa sosirea YouTube Music, stim inca din august ca ceasurile care ruleaza Wear OS 2 vor primi unele dintre imbunatatirile Wear OS 3 intr-o actualizare, vesti bune pentru proprietarii de ceasuri mai vechi.
. Chiar daca nu primesc cea mai recenta actualizare a sistemului de operare, cu siguranta primesc o a doua viata, in ciuda faptului ca au un procesor vechi.

Via 9to5Google

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.