O noua imbunatatire, aflata deja in codul WhatsApp, anunta un progres major in ceea ce priveste confidentialitatea: vom putea alege ca mesajele sa se autodistruga in mod implicit.
. si fara a fi nevoie sa le activam intr-un anumit chat, fie el personal sau de grup: mesajele se vor autodistruge chiar si in noile chat-uri la care suntem invitati.

Saptamana aceasta este o data cheie pentru WhatsApp, deoarece 15 mai a fost termenul limita pentru ca utilizatorii sa accepte noua politica de confidentialitate, care, in principiu, nu ar trebui sa afecteze cetatenii europeni (desi Germania a ridicat serioase indoieli). incepand de astazi, 17 mai, avizul controversat nu a fost inca declansat.
Avem insa o evolutie legata de un alt segment al vietii private: mesajele care se autodistrug sau mesajele temporare. WhatsApp vrea sa le stimuleze.

Mesaje care dispar in mod implicit, chiar si pentru chat-uri noi

Setarea modului temporar in confidentialitatea WhatsApp. Imagine de la WabetaInfo

in prezent, putem selecta mesajele care se autodistrug in orice conversatie privata sau de grup, intotdeauna din setarile conversatiei. Asa-numitele “mesaje temporare dispar din conversatii dupa sapte zile de la trimitere
WhatsApp se adapteaza pentru a oferi utilizatorului mai mult timp. si nu numai atat.

Pe Oligarh Mobile
Cum sa stergeti fotografiile si videoclipurile din WhatsApp pentru a elibera spatiu pe telefon

Dupa cum a descoperit WaBetaInfo, WhatsApp lucreaza la stimularea mesajelor temporare pentru a permite fiecarui utilizator sa pentru a le activa in mod implicit din setarile aplicatiei.
. in acest fel, toate chat-urile la care participati vor avea activa autodistrugerea mesajelor. Chiar si cele la care utilizatorul este invitat: astfel se va asigura ca toate conversatiile la care participa vor fi efemere. si fara a fi nevoie sa configurati mesaje temporare pentru fiecare conversatie.

Conform capturilor de ecran prezentate de WaBetaInfo, “Disappearance Mode” (sau “Temporary Mode”, asa cum este posibil ca WhatsApp sa il traduca) poate fi activata din optiunile de confidentialitate, din cadrul setarilor contului.
. in prezent, se afla intr-o stare avansata de dezvoltare, asa ca nu ar fi surprinzator daca WhatsApp se va extinde in curand la aplicatiile sale pentru Android si iOS (a fost descoperit in versiunea beta pentru iPhone). Cel mai probabil cu optiunea de a seta mesajele care se autodistrug la o zi sau o saptamana.

Va trebui sa asteptam optiunea de a activa mesajele temporare in mod implicit. Aceasta optiune, impreuna cu altele in curs de dezvoltare, ar putea sosi odata cu urmatoarea versiune stabila a WhatsApp.

Via WaBetaInfo

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.