Vodafone Spania tocmai si-a prezentat rezultatele financiare pentru cel de-al treilea trimestru fiscal din 2021. Cifrele se refera la perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2021. Veniturile totale ale Vodafone au crescut cu 1,9% in aceasta perioada, ajungand la 1.077 milioane de euro.
1.077 de milioane de euro.

in ciuda acestei cresteri a veniturilor totale, veniturile din servicii au scazut cu 1,6%.
. in noiembrie am asistat la pierderea clientilor de banda larga si televiziune, in conditiile in care “costurile reduse” continua sa creasca, dupa cum confirma chiar Vodafone.

Un pas inainte in ceea ce priveste veniturile totale, un pas inapoi in ceea ce priveste veniturile pe serviciu

in trimestrul al treilea din 2021, Vodafone a atins venituri totale de 1.077 milioane de euro, cu o crestere de 1,9% fata de acelasi trimestru al anului precedent. Operatorul noteaza ca aceasta crestere este justificata de o crestere a veniturilor din telefoane si dispozitive. de la telefoane si dispozitive
.

Veniturile totale au crescut usor, desi continua declinul numarului de clienti in banda larga, televiziune si telefonie mobila.

in ciuda cresterii veniturilor, rezultatele comerciale slabe continua
Potrivit Vodafone, “cresterea preturilor agresive la low-end si a promotiilor sezoniere”. Cel de-al treilea trimestru este departe de primul trimestru si urmeaza tendinta descendenta din ultimul trimestru. Baza de clienti cu contracte de telefonie mobila a scazut cu 53.000 de linii, ajungand la 11,4 milioane.
la 11,4 milioane.

A existat, de asemenea, o pierdere de clienti de banda larga
clienti, in scadere cu inca 50.000, pana la 3,1 milioane. Aceleasi vesti pentru clientii TV, unde au fost pierdute 44.000, ca urmare a “concurentei ridicate”, potrivit operatorului.

Vesti bune pentru Lowi, operatorul low-cost aflat in bratele Vodafone, Au fost adaugati 83.000 de clienti cu contract de telefonie mobila, ceea ce a dus numarul total de clienti cu contract de telefonie mobila la 1,4 milioane.
ajungand la 1,4 milioane.

in Oligarh Mobile
Tarifele Vodafone pentru telefonie mobila, fibra optica si pachete: Toate ofertele

Vodafone spune ca, de la inceputul anului fiscal, au implementat un plan strategic pentru a fi mai competitivi, pentru a creste profitabilitatea afacerii si pentru a fi capabili sa
Vodafone spune ca, de la inceputul anului financiar, a lansat un plan strategic pentru a deveni mai competitiva, pentru a creste profitabilitatea afacerilor si pentru a putea concura pe o “piata dificila”.

Mai multe informatii | Vodafone

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.