Unpacking, jocul care transforma dificila sarcina de despachetare a cutiilor intr-o populara transa care a fost un succes pe PC si console, are o versiune neoficiala pentru iOS si Android. A adunat un numar bun de descarcari si recenzii bune, asa ca am incercat-o pentru a va spune cum este l-am testat pentru a va spune cum functioneaza
.

ti-am spus deja ca este impresionant de captivant
ceea ce este surprinzator avand in vedere cat de simplu este jocul. O cutie plina de ustensile care trebuie sa incapa intr-un anumit spatiu, nu este o stiinta.

Despachetarea cutiilor este noul meu viciu.

Anul trecut am vorbit despre fenomenul “Unpacking”, un joc care consta in a despacheta cutii si aseza tot ce se afla in ele in spatiul disponibil. O baie, un dormitor, etc.
. Jocul a devenit viral si, pana in prezent, este inca unul dintre cele mai populare jocuri de pe Steam.

Pentru Android si iPhone exista o versiune neoficiala numita “Unpacking Master”, un joc care a reusit sa se strecoare in topul celor mai descarcate jocuri ale saptamanii in Google Play Store si care peste 4,5 stele in evaluarile de pe magazinul Apple.
.

Jocul este foarte asemanator cu cel original, si nu are aproape deloc publicitate
(niciunul in timp ce ne jucam), cel putin in testul nostru pentru iOS. Avem o cutie cu un continut aproape infinit si un spatiu limitat. Totul trebuie sa fie ingrijit si ordonat
La inceput nu este prea stimulativ, dar pe masura ce jocul avanseaza incepi sa iti storci creierii gandindu-te unde sa asezi fiecare ustensila.

Pe Oligarh
Cele mai bune 31 de jocuri pentru Android: selectia editorilor Oligarh

Cu cat urci mai mult in nivel, cu atat mai multe cutii trebuie sa deschizi, cu atat mai multe cutii trebuie sa deschideti si cu atat mai greu este sa le introduceti pe toate.
. Conceptul, pe hartie, nu impresioneaza, dar va incurajam sa il incercati, deoarece este mult mai captivant decat pare.

Despachetare Master

  • Pret: Gratuit
  • Dezvoltator: Saygames
  • Descarcati: Pentru Android pe Google Play
  • Descarcati: Pentru iOS pe App Store

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.