Dincolo de cele mai recente dispozitive ZTE Axon 30 Ultra, ZTE LiveBuds si ZTE Watch GT, precum si de noutatile legate de marcile sale Nubia si RedMagic, cum ar fi RedMagic 6, a existat un anunt de la ZTE care primeste multa atentie la MWC 2021.
la MWC 2021.

Este vorba despre dispozitivul textil portabil YouCARE, un tricou cu conectivitate 5G
conectivitate care poate monitoriza si transmite semnele noastre vitale prin intermediul unor senzori incorporati in tesatura insasi. Spre deosebire de camasa inteligenta Wearlumb, pe care am testat-o la MWC 2019 si care ne corecta postura, YouCARE ne avertizeaza daca detecteaza orice anomalie care ne-ar putea pune viata in pericol.

Transpiratie, respiratie, puls, temperatura…

ZTE a prezentat astazi noul proiect YouCARE, un sistem de sanatate la distanta serviciu de monitorizare a sanatatii la distanta
folosind o noua tehnologie care este “textila, lavabila si usor de utilizat”. Primul rezultat al acestui proiect, dezvoltat in Italia si certificat ca dispozitiv medical, este un tricou fara componente metalice si cu senzori incorporati in tesatura.

in Oligarh
Ingineria neuromorfica: ce este, la ce foloseste si cum ne poate salva vietile cipul care poate mirosi de la Intel

Acesti senzori polimerici sunt capabili sa detecteze un numar mare de parametrii biovitalici ai individului
cum ar fi ritmul cardiac, respiratia, componentele transpiratiei, efortul muscular sau temperatura corpului.

Aceste date sunt trimise la o unitate de control miniaturizata, care le inregistreaza, le converteste intr-un format digital (de exemplu, o electrocardiograma) si le transmite, datorita conexiunii 5G a ZTE
la smartphone-ul sau ceasul inteligent al utilizatorului si la o unitate la distanta care analizeaza valorile cu ajutorul unui software medical. Scopul YouCARE, spune ZTE, este de a contribui la protectia sanatatii in domenii precum telemedicina, munca si sportul.

A fost nevoie de trei ani de munca pentru a dezvolta tehnologia textila YouCARE, A fost nevoie de trei ani de munca si de implicarea altor companii.
si participarea altor companii, cum ar fi Accyourate Group Company (cu senzorul sau SmartTshirt) si compania israeliana BSP-Medical (cu algoritmii sai de predictie pentru afectiuni cardiovasculare).

Hu Kun, CEO al ZTE Italia si presedinte al ZTE Europa de Vest, a confirmat ca vor va incepe sa testeze YouCARE in toamna anului viitor, la uzina ZTE de la L’Aquila
la centrul de inovare al ZTE din L’Aquila. in acest moment, nu au fost anuntate detalii despre posibila comercializare a YouCARE.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.