Ulei motor Castrol Magnatec A3/B4, 5W40, 5L

Avans: 0 Lei

1,481 Lei - 20%

1,192 Lei

Rate lunare
de la 57 Lei

Specificatii: Ulei motor Castrol Magnatec A3/B4, 5W40, 5L

Cantitate 5 l
Tip combustibil Benzina, Diesel
Tip vehicul Autoturism
Tip ulei Full sintetic
Vascozitate (S.A.E.) 5W40

Descriere

Ulei motor Castrol Magnatec A3/B4, 5W40, 5L

Cand trebuie sa schimbati uleiul, este esential sa stiti ce ulei de motor sa folositi. Raspunsul la aceasta intrebare devine tot mai complex, pe zi ce trece. Motoarele recente sunt din ce in ce mai mici si mai puternice, iar producatorii specifica uleiuri complet sintetice complexe pentru ca motorul sa poata face fata presiunilor ridicate si sa respecte obiectivele privind eficienta carburantului.

Daca conduceti o masina puternica sau una importata din Europa, producatorul v-ar putea recomanda un ulei de motor complet sintetic. Sau, daca conduceti un vehicul domestic mai vechi, producatorul v-ar putea recomanda un ulei mineral. Cu toate acestea, chiar daca este cea mai economica optiune, un ulei complet sintetic va va proteja cu siguranta motorul mai bine. Cunoasterea tipului de ulei care trebuie folosit la fiecare schimbare este esentiala.

Castrol MAGNATEC cu tehnologia DUALOCK patentata reduce semnificativ uzura motorului, oferind protectie non-stop de la fiecare pornire, in conditiile de trafic aglomerat din ziua de azi.

Tehnologia DUALOCK a uleiului Castrol MAGNATEC este rezultatul a peste 10 ani de activitate de cercetare si dezvoltare desfasurata de tehnicienii Castrol, in parteneriat cu una dintre cele mai bune universitati din lume. Tehnologia DUALOCK este o premiera mondiala, utilizand o combinatie de diferite molecule protectoare, care actioneaza impreuna la suprafata, creand un camp de protectie rezistent.

Vezi mai mult

Recenziile Clientilor

0.0 din 5
0
0
0
0
0
Scrie o recenzie

Inca nu sunt recenzii pentru acest produs.

Lasa prima recenzie despre acest produs “Ulei motor Castrol Magnatec A3/B4, 5W40, 5L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi mai mult
Ulei motor Castrol Magnatec A3/B4, 5W40, 5L
Ulei motor Castrol Magnatec A3/B4, 5W40, 5L

1,192 Lei

IKEAMOLDOVA
IKEAMOLDOVA
Reset Password