Watch Parties de la Twitch a sosit pe platforma in septembrie 2020, profitand de faptul ca Twitch este un serviciu al unei companii multinationale mult mai mari, Amazon. Multumita acestor noi “partide de supraveghere”, Continutul Amazon Prime Video poate fi urmarit de pe Twitch pentru oricine doreste sa participe.
pentru toti cei care doreau sa se alature.

Procedura a fost la fel de simpla ca si selectarea continutului Prime Video pe care doreai sa il urmaresti din pagina streamer si pentru ca utilizatorii interesati sa i se alature, dar exista o problema: trebuia sa va alaturati de pe un sistem de operare desktop. Acum, acest lucru s-a schimbat si este acum posibil sa va alaturati Watch Parties de pe iPhone, iPad sau dispozitiv Android.

Urmariti petreceri pentru toata lumea si de pe orice dispozitiv

A face ca mai multi utilizatori sa vizioneze impreuna acelasi film sau serial in acelasi timp era ceva ce se putea face deja cu suplimente de browser, cum ar fi Netflix Party, dar a face din aceasta o functie complet nativa era ceva diferit. dar a face din ea o functie complet nativa era ceva diferit, si asta am rezolvat.
Iar acest lucru a fost rezolvat de Watch Parties de la Amazon si Twitch. Acum, vizualizarea in grup se alatura mai multor utilizatori, deoarece se deschide atat pentru iOS, cat si pentru Android.

Pe Oligarh
Comparatie intre Disney+, Netflix, HBO, Prime Video, Movistar+ Lite, Filmin, Apple TV si Rakuten TV: catalog, caracteristici si preturi

Amazon a intarziat sa ia decizia de a renunta la dependenta de sistemele desktop pentru partidele sale de vizionare, dar in cele din urma a facut pasul cel mare. Partidele de vizionare sunt acum disponibile pentru utilizatorii de telefoane mobile, ceea ce face mai usor sa te asezi pentru maratoane de “The Boys”, “Invincible” sau sa urmaresti
si acum este mai usor sa te asezi pentru maratoane cu “The Boys”, “Invincible” sau sa urmaresti “Tomorrow’s War” cand va avea premiera peste cateva zile.

Watch Parties sunt acum disponibile pe un dispozitiv Android sau iOS din apropierea ta.

Amazon indica de pe contul oficial Twitch ca aceasta noua deschidere pentru iOS si Android a partidelor sale Watch Party este in prezent este in curs de lansare, asa ca este posibil sa dureze ceva timp pana cand va fi disponibil in toate regiunile.
. Aveti rabdare, deoarece ar putea fi o chestiune de ore sau de zile. Important este ca functionalitatea este functionala si va fi disponibila in curand pentru toata lumea.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.