Nu numai in App Store aveti acces la aplicatii pentru iPhone, ci exista si o alta modalitate de a descarca software pe telefon in mod legal: TestFlight. Aceasta platforma de descarcare este destinata sa sustina betas: dezvoltatorii anticipeaza noile caracteristici, astfel incat acestea sa poata fi testate in vederea pregatirii versiunii finale.
. Lista de aplicatii testate este pe cat de mare, pe atat de importanta.

Daca aveti un iPhone, cu siguranta ca mergeti la App Store ori de cate ori doriti sa descarcati un software nou; este modalitatea obisnuita de a va umple telefonul cu aplicatii noi (cu exceptia cazului in care aveti Jailbroken). Aplicatii precum WhatsApp, Instagram, Twitter, Telegram? sunt la doar cateva clicuri distanta de a fi descarcate, dar toate noile toate aplicatiile noi pe care le gasiti in App Store au fost testate mai intai pe TestFlight.
Vreti sa fiti printre primii care pun mana pe ele?

Aplicatiile de top pot fi testate pe TestFlight

Aplicatii testate pe TestFlight

Apple a creat platforma de testare pentru ca dezvoltatorii sa aiba o modalitate legala si sigura de a oferi acces la software neterminat. Acest lucru inseamna ca toate aplicatiile pe care le descarcati prin Testflight pot contine erori care au potentialul de a declansa orice, de la functionarea defectuoasa a aplicatiei pana la inchiderea telefonului.
. De obicei, acest lucru nu se intampla, deoarece dezvoltatorii care utilizeaza TestFlight livreaza de obicei aplicatii care functioneaza deja fara erori grave, dar trebuie sa tineti cont de acest lucru.

Pe Oligarh
Cum sa va inscrieti si sa descarcati versiunea beta a WhatsApp, atat pe Android, cat si pe iOS

Pentru a accesa aplicatiile TestFlight, trebuie sa instalati aplicatia care serveste drept poarta de acces la platforma: TestFlight. Aceasta poate fi gasita in App Store, trebuie sa o folositi cu ID-ul Apple si, singura, nu va ofera acces la intreaga lista de aplicatii aflate in testare: trebuie sa obtineti mai intai link-ul de descarcare
.

TestFlight

 • Dezvoltator: Apple
 • Descarcati-l de la: App Store
 • Pret: Gratuit

Odata ce aveti TestFlight pe iPhone, sunteti aproape gata sa descarcati aplicatii pentru testare: orice link TestFlight pe care il deschideti de pe telefonul mobil. este descarcat din aplicatia
. Iar pentru a gasi toate aplicatiile care se afla in versiune beta deschisa, nimic nu este mai bun decat GitHub-ul lui Pluwen: acesta compileaza toate aplicatiile, link-urile si starea lor.

Accesati lista completa a aplicatiilor TestFlight aici.

Acest GitHub colecteaza, intr-un mod deschis si sigur toate linkurile pe care dezvoltatorii le publica pentru ca utilizatorii sa isi testeze aplicatiile.
. Lista este ordonata in ordine alfabetica: cautati aplicatia dorita, aflati daca se afla pe TestFlight si, daca apare (cu conditia ca starea ei sa arate un “Y” pentru “da”, ceea ce inseamna ca este disponibila pentru inregistrare), faceti clic pe linkul de pe iPhone si descarcarea se va deschide pe TestFlight.

Lista aplicatiilor importante care pot fi testate este imensa: Dropbox, Feedly, IMDb, Microsoft Edge, Skype, Telegram, TikTok, Twitter sau WhatsApp. si nu numai cele mai populare: TestFlight va permite sa descoperiti alte aplicatii si jocuri care sunt in curs de dezvoltare si pe care le puteti testa. nu este inca disponibil in mod oficial pentru a fi descarcat din App Store.
.

Consideratii cu TestFlight

 • Nu uitati ca TestFlight ofera aplicatii care sunt in curs de testare: este posibil ca functionarea lor sa fie eronata
  . Fiti constienti de acest lucru inainte de a va baza pe ele.
 • Fiecare aplicatie are un anumit numar de lacune.
  . Aplicatiile populare au tendinta de a se umple: ar trebui sa testati frecvent pana cand sunteti suficient de norocos sa obtineti acces pentru ca se elibereaza un slot.
 • Aplicatiile trebuie sa fie reinnoite pentru a nu expira.
  . Asigurati-va ca descarcati cea mai recenta versiune de la TestFlight.
 • Daca primesti un loc, nu parasi TestFlight-ul lor.
  . in aplicatii precum WhatsApp sau Telegram este destul de dificil sa ai un slot de testare.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.