SUOP este inca in plina desfasurare in acest an. Dupa ce si-a marit pachetele de fibra optica si de telefonie mobila, a modificat oferta preplatita si a reinnoit tarifele pentru telefonia mobila contractata, SUOP ofera acum mai multi gigabytes in luna iulie, mai multe gigas in luna iulie
ca o oferta de vara.

Mai exact, exista imbunatatiri atat pentru utilizatorii de fibra optica si de telefonie mobila cu contract, cat si pentru liniile preplatite, cu pana la 10 GB gratuiti in luna iulie.
cu pana la 10 GB gratuit in unele cazuri. Haideti sa va spunem care sunt conditiile acestei cresteri in gigabytes pentru luna iulie.

SUOP incepe luna iulie oferind gigabytes gratis

SUOP incepe in iulie oferind gigacalorii gratuite utilizatorilor sai
atat pentru liniile preplatite, cat si pentru diferitele sale pachete. Utilizatorii care au fibra optica si telefonie mobila vor beneficia de pana la 10 GB in plus.
. Mai exact, acestea sunt modificarile care se aplica pentru luna iulie, fara ca utilizatorii sa fie nevoiti sa activeze ceva.

  • Tarif cu 3 GB + 150 de minute: 5 GB gratuit
  • Tarif cu 5 GB + apeluri nelimitate sau mai mult: 10 GB gratuit
  • Tarife pentru fibra + telefonie mobila: 10 GB gratuit

in Oligarh Mobile
Tarifele de telefonie mobila cu cei mai multi gigabytes in contract si pe cartela preplatita in 2021

Dupa cum se poate observa, tarifele de fibra optica plus mobil si tariful de 5 GB plus apeluri nelimitate sunt principalele beneficiare. in cazul tarifului cu 3 GB de internet si 150 de minute de convorbiri, acesta are acum 5 GB gratuit. Cu alte cuvinte, beneficiarii acestui tarif va avea 8 GB in aceasta vara in cel mai umil tarif.
.

  • Reincarcare intre 10 si 18 euro: 1 GB gratuit.
  • Reincarcare intre 20 si 30 de euro: 3 GB gratuit.

in ceea ce priveste utilizatorii de servicii preplatite, gigabytes va depinde de cati bani vom reincarca.
. Daca reincarcam mai mult de 10 euro, vom avea 1 GB in plus. Daca reincarcati mai mult de 20 de euro vom avea 3 GB in plus
.

Mai multe informatii despre SUOP

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.