Plex tocmai a anuntat noul sau serviciu de jocuri arcade pe baza de abonament: Plex Arcade.
. Pentru cei care nu-l cunosc, Plex este un serviciu care va permite sa va transformati dispozitivul intr-un centru media, atat local, cat si de streaming, pentru a va crea “propriul Netflix” pe cont propriu.

Plex Arcade soseste pentru telefoane mobile, tablete, PC-uri si televizoare, fiind un serviciu de acces la un catalog mare de jocuri, printre care Clasicele Atari
clasice si chiar ROM-uri proprii.

Clasicele jocurilor video retro, disponibile pe baza de abonament

Plex Arcade este noul serviciu Plex care permite accesul la un catalog mare de jocuri retro pe baza de abonament. Dupa cum se arata in anunt, Plex pretinde ca dispune de o colectie prezentata intr-o biblioteca completa
in care putem filtra in functie de continut, pentru a gasi mai usor jocul pe care dorim sa il jucam.

Plex Arcade ne va permite sa jucam mai multe dintre clasicele Atari datorita bibliotecii proprii, pentru a ne bucura de titluri in streaming de oriunde dorim.
in Oligarh
Plex: 21 de trucuri (si cateva extra) pentru a profita la maximum de el

in prima instanta, Plex a facut echipa cu Atari, desi nu sunt excluse alte miscari din partea acestora pentru a mari catalogul. Cu toate acestea, unul dintre punctele forte ale lui Plex este faptul ca puteti incarca propriile dvs. propriile noastre ROM-uri
pentru a le incarca in biblioteca noastra Plex, cu acelasi proces pe care il urmam pentru a reda un film sau o melodie pe care o avem la nivel local.

Din cauza licentelor Atari, pretul este de 2,99 dolari pe luna pentru utilizatorii Plex Pass si 4,99 dolari pe luna pentru toti ceilalti utilizatori. Odata ce plata este efectuata vom avea acces atat la biblioteca Plex Arcade, cat si la posibilitatea de a incarca ROM-urile noastre.
biblioteca si posibilitatea de a incarca ROM-urile noastre. Putem incerca serviciul gratuit timp de sapte zile, iar acesta este compatibil cu telefoanele mobile si tabletele Android, iPhone, iPad, Apple TV, Android TV, Mac si Windows.

Mai multe informatii despre Plex Arcade

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.