Dupa o perioada de timp de exclusivitate pentru Statele Unite ale Americii si cateva luni de extindere in diferite parti ale lumii, HBO Max va ajunge in sfarsit in Spania luna viitoare.
. 26 octombrie este ziua aleasa de noua platforma digitala de la AT&T si Warner pentru a sosi in tara noastra si pentru a inlocui actualul HBO, la bine si la rau.

Printre imbunatatirile pe care le vom primi odata cu schimbarea serviciului se numara profilurile de utilizator, necesare pentru a putea diferentia ceea ce urmareste fiecare membru al familiei si pentru a nu amesteca avansurile, continutul si temele. Dar, de asemenea, vom Va sosi continutul 4K si HDR.
Pagina de asistenta HBO Max ne spune de ce conexiune minima vom avea nevoie pentru a le putea viziona.

Cel putin 25 de “megas”.

HBO Max ne spune pe pagina sa de suport ca pentru a viziona continuturile sale in 4K si HDR vom avea nevoie, in mod logic, de un televizor care sa le suporte sau, dupa caz, de un dispozitiv mobil capabil sa afiseze aceasta rezolutie. Continutul sau este, de asemenea, disponibil pentru HDR10 si Dolby de asemenea, pentru ecrane HDR10 si Dolby Vision.
astfel incat nimeni sa nu ramana in afara experientelor de vizionare imbunatatite.

Pe Oligarh
HBO Max: data de lansare, pret, modele si tot ce credem ca stim despre platforma

Dar inainte de toate acestea, vom avea nevoie ca conexiunea noastra la internet sa suporte transmisia de date necesara pentru a primi imaginea cu aceasta rezolutie si imbunatatiri pe dispozitivele noastre. HBO Max indica faptul ca vom avea nevoie de cel putin o conexiune de 25Mbps sau 25 megabytes.
Cu toate acestea, in aceste cazuri, este intotdeauna recomandabil sa aveti o latime de banda mai mare pentru a nu suferi probleme neprevazute si pentru a nu pierde rezolutia atunci cand conectati alte dispozitive la retea.

Ca si in cazul altor platforme, HBO Max va reduce calitatea videoclipului pe care il vom vedea pe ecran daca nu avem suficienta latime de banda sau daca ecranul nostru nu suporta aceasta rezolutie. Rezolutia HBO Max nu poate fi ajustata manual si vom obtine intotdeauna rezolutia maxima posibila.
. De asemenea, trebuie tinut cont de faptul ca nu tot continutul de pe platforma va fi disponibil in 4K, astfel ca, in multe cazuri, vom putea vedea continut in FullHD sau poate la rezolutii mai mici, in functie de anul in care a fost conceput.

HBO Max a mai listat dispozitivele care sunt capabile sa receptioneze continutul sau in 4K
iar acestea sunt urmatoarele:

  • Televizoare cu Android
  • Apple TV 4K
  • Televizoare LG Smart 4K
  • Google Chromecast Ultra si Chromecast cu Google TV
  • Roku Ultra 4800x, Roku 4K TV, Roku Premiere si Roku Streaming Stick+.

in viitor, mai multe dispozitive vor suporta vizionarea HBO Max 4K, dar, cel putin pentru moment, HBO spune ca inca lucreaza la extinderea, fara alte noutati.

Citeste mai mult : HBO Max in Google Cache

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.