Netflix a incheiat luna septembrie prin debutul pe segmentul jocurilor cu o serie de titluri pentru Android, care sunt deja disponibile in mai multe tari, inclusiv in Spania. Acum, platforma de streaming revine din nou in actualitate, iar nu tocmai pentru ceva pozitiv
pentru utilizatorii sai.

incepand de astazi, atat planurile standard, cat si cele premium cresc in pret.
. Compania justifica aceasta majorare (ultima a fost in 2019) prin imbunatatirea serviciului si investitia mai mare in productii, dar este frapant ca aceasta crestere vine cu doar 15 zile inainte de sosirea HBO Max in Spania, cu un tarif de 8,99 euro pe luna.

De acum incolo, intre 8 si 18 euro pe luna.

Netflix a decis sa creste pretul
a planurilor sale standard si premium, care costa acum 12,99 si, respectiv, 17,99 euro pe luna. Acest lucru inseamna o crestere de 1 euro pe luna pentru planul standard (pana acum costa 11,99 euro) si de 2 euro pe luna pentru planul premium (pana acum costa 15,99 euro). Planul de baza, care costa in prezent 7,99 euro pe luna, ramane acelasi.

Pe Oligarh Mobile
Trucul Netflix pentru a-ti felicita copiii de ziua lor de nastere

Dupa cum stim deja, planul pe care il alegeti
determina calitatea de redare a continutului (standard, HD sau 4K) si numarul de dispozitive pe care puteti viziona Netflix simultan sau pe care puteti efectua descarcari. Mai jos este prezentat un rezumat a ceea ce fiecare are de oferit:

Toate planurile includ noile jocuri mobile Android si posibilitatea de a viziona seriale si filme pe computer sau pe orice dispozitiv conectat la internet care ofera aplicatia Netflix, cum ar fi televizoarele Smart TV, smartphone-urile, tabletele, playerele multimedia de streaming si consolele de jocuri. Amintiti-va ca puteti sa va schimbati planul sau sa va anulati abonamentul
in orice moment, nu exista niciun fel de blocaj.

Modificarea tarifelor se aplica tuturor celor care se inscriu la planurile standard si premium incepand de astazi
. Clientii existenti care beneficiaza de ambele tarife vor fi anuntati de majorarea pretului prin e-mail si in aplicatia Netflix incepand cu 18 octombrie.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.