in cadrul catalogului lor, majoritatea operatorilor ofera tarife special concepute pentru ca utilizatorii sa poata avea Conexiune la internet in a doua lor casa
in timpul perioadelor sezoniere. in cazul Movistar, din 2019, toti clientii Fusión au la dispozitie Internet Second Home.

Pretul acestui tarif, care in prezent este format din doua tipuri, variaza in functie de pachetul pe care l-ati contractat la domiciliul dumneavoastra obisnuit, dar in niciun caz nu include un contract permanent
. in plus, Movistar a imbunatatit acum conditiile, eliminand taxa de inregistrare (care era de 50 de euro), facand o reducere semnificativa pentru primele luni si incluzand posibilitatea de a viziona canale de fotbal.

“Fotbal”, telefonie fixa si fibra optica de la 7,50 euro pe luna

Printre numeroasele noutati pe care Movistar le-a inclus recent in tarifele sale, ne vom concentra acum asupra celor care afecteaza Internet Segunda Residencia
propunerea sa de conectare la internet in perioadele de vacanta.

in Oligarh Mobile
Tarife de telefonie mobila ieftine pentru a vorbi si a naviga in 2022

in primul rand, este important de retinut ca, pentru a avea acces la serviciul Internet Segunda Residencia, Movistar cere ca clientul sa fi contractat unul dintre urmatoarele tipuri de abonament urmatoarele tipuri de servicii Fusión
Fusión 0, Fusión 0 Profesional, Fusión Base, Fusión Inicia, Fusión Inicia Infinito, Fusión Selección, Fusión Selección Plus, Fusión Total sau Fusión Total Plus.

De acolo, exista doua tipuri de pachete
al carui pret variaza in functie de pachetul contractat in prima casa:

  • Internet Segunda Residencia (de la 15 euro pe luna).
    include ADSL sau fibra optica de 10 Mb, router Smart WiFi si taxa de telefonie fixa.

  • Internet Segunda Residencia Plus (de la 21,99 euro pe luna)
    include 300 Mb de fibra optica, router Smart WiFi si taxa de telefonie fixa.

Niciunul dintre cele doua tarife nu are o durata fixa si, ca o noutate, Movistar a eliminat plata initiala de 50 de euro ca taxa de instalare, care pana acum acoperea costurile liniei fixe.
care, pana in prezent, acoperea cheltuielile de deplasare a tehnicianului si instalarea fibrei sau a ADSL.

in plus, operatorul a extins promotia pentru studenti la orice utilizator, astfel ca pentru primele sase luni se aplica o reducere de 50%.
pe factura: Internet Segunda Residencia incepe de la 7,50 euro pe luna, iar Internet Segunda Residencia Plus incepe de la 11 euro pe luna.

in cele din urma, Movistar a introdus o imbunatatire importanta a acestui serviciu, care va fi apreciata de fanii fotbalului frumos. Astfel, toti cei care s-au abonat la Internet Segunda Residencia sau Internet Segunda Residencia Plus, va putea urmari canalele de fotbal
a pachetului lor Fusión pe televizoarele inteligente si pe dispozitivele HDMI (Chromecast, Fire TV etc.) in afara casei.

Amintiti-va ca, daca va aflati in afara locuintei principale, Movistar va permite sa vizionati doar acele canale in browser sau prin intermediul aplicatiei mobile.
. Acum, cei care se aboneaza la Internet Segunda Residencia vor putea, de asemenea, sa le vada pe televizoarele Smart TV sau pe dispozitivele HDMI, cu conditia, desigur, ca acestea sa nu fie redate simultan pe un ecran mare din casa Fusión (decodor, Smart TV sau dispozitiv HDMI).

Mai multe informatii | Movistar

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.