Gandindu-se la cei mai tineri membri ai gospodariei
si vacanta de Craciun, Movistar a lansat noul canal Movistar Vacaciones cu filme, seriale, documentare si scurtmetraje pentru intreaga familie. Cu toate acestea, inainte de a-i lasa pe copii sa se uite singuri la televizor, este bine sa le creati un profil pentru copii.

Movistar+ ofera aceasta posibilitate din noiembrie anul trecut, cand a efectuat o actualizare majora a aplicatiei sale, incluzand noi functii, precum playerul plutitor sau accesul fara parola. Iata o explicatie pas cu pas cum se creeaza un profil pentru copii
pe Movistar+.

Profil “Acasa” + patru profiluri personalizate

Functionalitatea “profile”, disponibila in aplicatia Movistar+ pentru smartphone, tableta, PC, SmartTV si dispozitive HDMI, va permite sa creati pana la patru profiluri personalizate pentru fiecare client
(pentru fiecare cont Movistar+) in plus fata de profilul implicit “Acasa”.

Pe Oligarh Mobile
Cum sa descarcati continutul Movistar+ pentru a-l viziona offline pe telefonul mobil sau pe tableta dvs.

La inceputul lunii noiembrie, asa cum am spus, aplicatia Movistar+ pentru dispozitive mobile a primit o noua versiune pentru smartphone-uri si tablete care ruleaza Android 8 sau o versiune mai recenta si iOS 12 sau o versiune mai recenta
. Printre alte caracteristici noi, aceasta actualizare a permis, printre altele, o optiune de a converti unul dintre aceste profiluri intr-un profil pentru copii. Deocamdata, nu este posibila generarea de noi profiluri sau gestionarea celor existente de pe set-top box.

Indiferent de profilurile pe care le-ati creat, accesul la aplicatia Movistar+ ramane neschimbat, deoarece trebuie sa va conectati cu numele de utilizator si parola si apoi sa selectati/creati profilul pe care il doriti
. in mod implicit, daca nu ati ales unul, va aparea profilul “Acasa”. De asemenea, retineti ca aplicatia Movistar+ retine intotdeauna ultimul profil selectat pe fiecare dispozitiv: smartphone, tableta, SmartTV, dispozitiv HDMI sau PC.

Dupa introducerea numelui de utilizator si a parolei, va aparea un ecran care va invita sa selectati un profil cu un cronometru, astfel incat, daca nu interactionati cu diferitele optiuni in termen de 5 secunde, veti accesa automat ultimul profil utilizat, sau profilul “Home”, daca nu a fost creat niciun profil.
. Acest profil “Acasa” nu poate fi modificat sau sters si, in cazul clientilor ADSL sau Fibre TV, acesta este asociat decodorului.

Practic, profilurile Movistar+ au recomandari personalizate in functie de consumul facut din profilul respectiv, precum si propriile liste de “Favorite” si “Ma uit”. Toate acestea pot fi poate fi accesat din meniul din My TV
din cadrul fiecarui profil:

 • Ma uit.
  afiseaza continuturile pe care ati inceput sa le redati fara sa le terminati, astfel incat sa puteti continua sa le vizionati de unde ati ramas.

 • Pentru mine
  ofera recomandari personalizate de continut in functie de gusturile fiecarui profil.

 • Favoritele
  Favorite: include tot continutul pe care l-ati adaugat facand clic pe butonul “Adauga la favorite” din fila de continut. in cazul continutului “serializat”, cum ar fi seriale, programe, programe pentru copii sau documentare, puteti adauga sezonul complet sau episoadele pe care le alegeti.

Cum se creeaza un profil pentru copii

Pentru a crea un profil pentru copii cu continut restrictionat, mai intai trebuie sa cream un profil si apoi sa il transformam in
si cum este creat? Urmand acesti pasi:

 • Faceti clic pe avatarul profilului sau accesati Meniu – Profiluri si selectati. “Gestionati profilurile
  .

 • Faceti clic pe “Profil nou
  Introduceti numele profilului si alegeti o imagine asociata avatarului din diferitele imagini disponibile ale personajelor Movistar+ sau ale echipei dvs. de fotbal.

Movistar+ va permite sa modifica toate profilurile
(cu exceptia profilului “Acasa”) de la Gestionare profiluri > Editare profil pentru a modifica imaginea si numele unui profil. De asemenea, puteti sterge orice profil (cu exceptia profilului “Acasa”) de la Gestionare profiluri > Editare profil > stergere profil.

Va rugam sa retineti ca pentru a sterge un profil
trebuie sa fie inactiv, adica nu trebuie sa fie profilul activ in acel moment in cadrul sesiunii. Daca profilul este activ, trebuie mai intai sa-l dezactivati prin selectarea unui alt profil asociat contului. Va rugam sa retineti ca, atunci cand un profil este sters, toate datele asociate cu acesta sunt sterse si nu pot fi recuperate.

Pe tabletele si smartphone-urile cu Android 8 sau mai mare si iOS 12 sau mai mare, asa cum am spus, puteti converti orice profil in profil de copil cu continut restrictionat automat
astfel incat cei mai tineri membri ai gospodariei sa se poata deplasa intr-un mediu sigur. Pentru a face acest lucru, procedati dupa cum urmeaza:

 • Faceti clic pe butonul central de jos
  si apoi faceti clic pe profilul curent.

 • Dupa ce faceti clic pe profil, puteti crea profiluri noi sau le puteti gestiona pe cele existente. Pentru a face profilul un profil copil, trebuie sa activati optiunea “Profilul copilului”.
  care apare sub caseta de nume.

Odata ce va aflati in interiorul unui profil de copil, veti putea vizualiza doar continutul destinat copiilor cu varsta sub 12 ani
. Daca doriti sa schimbati profilul in timp ce va aflati intr-un profil de copil, trebuie sa introduceti PIN-ul parental (patru cifre), sa iesiti din el si sa accesati profilul selectat.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.