Cand vine vara
Asa cum se intampla de Craciun, toti operatorii profita de aceasta ocazie pentru a lansa diferite promotii, care constau de obicei intr-o crestere a bonusului de date inclus in tarife. Un exemplu in acest sens este Mobilfree, care, in timpul sezonului estival de anul trecut, a oferit clientilor sai pana la 30 GB in plus.

Deocamdata, nu stim daca va exista o promotie de vara Mobilfree in acest an, dar, pentru a se pregati pentru cele mai calduroase luni ale anului, MVNO a lansat un nou tarif de contract “Summer Special” care include nu mai putin de 92 GB de date si apeluri nelimitate
pentru doar 20 de euro pe luna. De asemenea, functioneaza si sub acoperirea Movistar.

Cu acoperire Movistar si router 4G optional

Noul tarif mobil cu contract “Summer Special” de la Mobilfree are un 20.75 euro pe luna
si, in schimb, include urmatoarele:

  • 92 GB de date
    Odata ce gigabytes contractate au fost depasite, este posibil sa continuati sa navigati fara intrerupere pentru inca 1 GB la 16 kbps.

  • Apeluri nelimitate
    pana la 6.000 de minute; dincolo de aceasta limita, se vor percepe 5 centi/min plus 20 de centi taxa de initiere a apelului. Nu include apelurile cu tarif special (901, 902, 80X, numere scurte, etc.).

  • SMS national la 12 cent/SMS
    si SMS-uri internationale la 61 cent/SMS.

in Oligarh Mobile
Cum sa identificati si sa evitati numerele cu tarif special in Spania

De asemenea, este de remarcat faptul ca acest tarif nu are un angajament de permanenta
Este compatibil cu Dual SIM si include livrarea gratuita a SIM-ului in Spania continentala (pentru Ceuta, Melilla, Insulele Baleare si Canare, va rugam sa consultati costul de livrare). in plus, spre deosebire de restul tarifelor mobile Mobilfree, care functioneaza sub acoperirea Yoigo cu intarire Orange, noul tarif “Special de vara” foloseste acoperirea Movistar. utilizeaza acoperirea Movistar
.

in conditiile de tarifare, Mobilfree avertizeaza ca este un serviciu exclusiv pentru uz personal
. Acest lucru inseamna ca nu este permisa utilizarea acestuia “pentru sisteme sau echipamente electrice, electronice si/sau de telecomunicatii specifice, cum ar fi monitoarele pentru copii, walkie-talkie, centrale telefonice etc., nici in scopuri comerciale in magazine sau pentru utilizarea telefonului mobil in casa. Nici in scopuri comerciale in magazine sau intreprinderi identificate ca “Call Shops sau Cybercafe”. Acesta adauga:

“Cu titlu exemplificativ si fara a se limita la acestea, se presupune ca exista o utilizare nerezonabila sau neregulamentara atunci cand clientul utilizeaza mai mult de 6.000 de minute pe luna, suna catre mai mult de 150 de destinatii diferite sau efectueaza apeluri continue cu o durata mai mare de 90 de minute”.

Cu toate acestea, Mobilfree va ofera posibilitatea de a achizitiona un abonament optional un router 4G optional pentru 41,75 euro
41,75 de euro pentru a facilita, potrivit MVNO, mobilitatea sezoniera si pentru a evita ca utilizatorul sa fie nevoit sa contracteze fibra optica pentru 1 sau 2 luni.

Noul tarif “Summer Special” este disponibil pentru noii abonati pana la 31 iulie. pentru noii abonati pana la 31 iulie
din 2021. Cu toate acestea, daca va inscrieti in aceasta perioada, Mobilfree promite sa mentina conditiile indicate pentru apeluri si date “pe toata durata contractului”. Nu uitati ca il puteti achizitiona prin WhatsApp, prin solicitarea unui apel telefonic sau prin completarea formularului web.

Mai multe informatii | Mobilfree

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.