Au trecut cateva saptamani de cand am inceput sa auzim ca Realme pregateste

o tehnologie de incarcare magnetica fara fir similar cu MagSafe de la Apple. in curand s-a aflat ca se va numi MagDart si am putut vedea primele fotografii scapate. Marca insasi ne-a citat pentru astazi, 3 august, si a confirmat ca primul telefon care il va incorpora va fi Realme Flash.
Ei bine, ziua a sosit si

Tehnologia MagDart de la Realme
este oficiala, devenind astfel primul sistem de incarcare wireless magnetic si rapid pentru Android. Acesta a sosit impreuna cu modelul concept Realme Flash si diverse accesorii compatibile: doua incarcatoare, un power bank, un sistem de iluminare pentru portrete, o husa si un suport pentru carduri.
Pe Oligarh

Ce incarcator wireless sa cumpar pentru a-mi incarca telefonul mobil: standarde, viteza de incarcare si modele de top

sase accesorii compatibile si un telefon compatibil
Realme sustine ca tehnologia sa MagDart nu este doar primul sistem de incarcare wireless magnetic de pe Android, ci si cel mai rapid din lume. Spre deosebire de incarcarea wireless actuala, MagDart

dispune de magneti integrati din bor si cobalt care faciliteaza o legatura perfecta intre telefon si incarcator. in plus, exista o temperatura de incarcare mai scazuta, astfel incat este posibil sa incarcati telefonul in timp ce jucati un joc sau vizionati un videoclip, de exemplu.
Desi Realme a insistat ca

 • ecosistemul MagDart va fi extins progresiv
  ecosistemul va fi extins progresiv si este deschis tertilor, in prezent acesta incepe cu un concept de telefon si sase accesorii compatibile:

 • Realme Flash
  Realme Flash: primul telefon concept Android cu incarcare wireless magnetica. Mai exact, are o baterie de 4.500 mAh si suporta incarcare rapida MagDart de 50W.

incarcator wireless MagDart 50W
Realme Flash este capabil sa se reincarce 100% in 54 de minute (5 minute asigura o incarcare de 20%). Acesta include un sistem de racire capabil sa mentina placa de baza a dispozitivului la temperatura potrivita si sa reduca caldura prin asigurarea unui flux de aer constant.

 • Realme Flash + incarcator MagDart 50 W

incarcator MagDart 15 W
incarcator MagDart: are o grosime de numai 3,9 mm si are nevoie de 90 de minute pentru a reincarca complet Realme Flash. Nu are ventilator, deci este mai silentios, dar separa placa de baza si bobina magnetica de ambele parti ale cablului de incarcare (cele doua surse de caldura) pentru a reduce cresterea temperaturii.

 • incarcator MagDart 15W

incarcator bidirectional MagDart
Powerbank : este un powerbank cu un suport detasabil care va permite sa va incarcati telefonul atat in sala de clasa, cat si in afara ei. Este confectionat din piele vegana alba si aliaj de aluminiu.

 • MagDart Powerbank + suport de incarcare

 • Portofelul MagDart
  confectionat din piele naturala alba, poate contine pana la trei carduri de credit si actioneaza ca un suport pentru a tine telefonul pe o suprafata (de exemplu, in timp ce vizionati un videoclip sau efectuati un apel video).

MagDart Beauty Light
Acest accesoriu, conceput pentru fotografia de portret, integreaza 60 de mini LED-uri pentru a ilumina fata si poate fi rotit pentru a fi utilizat la realizarea unui selfie. Acesta este alimentat prin incarcare inversa.

 • MagDart Beauty Light (stanga) si MagDart Wallet (dreapta)

Husa MagDart pentru Realme GT

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.