De multa vreme, Instagram nu este doar apanajul utilizatorilor sai, ci exista si profiluri de companii a caror prezenta castiga din ce in ce mai mult teren.
. Ultima modificare a serviciului a permis, de exemplu, deschiderea de magazine in cadrul Instagram, ale caror plati, la randul lor, trec prin platforma Facebook, astfel incat totul sa ramana intern.

Acum, Instagram a anuntat crearea unui nou API destinat din nou sectorului de afaceri, pentru utilizatorii Instagram for Business. Un API care le va permite sa programeze publicarea de imagini si videoclipuri.
in feed-ul aplicatiei (deocamdata nu si in povesti), desi cu anumite limite pentru a nu provoca un val de spam.

Pana la 25 de postari programate pe zi

Instagram anunta crearea unui nou API destinat sectorului de afaceri, un API pentru clientii Instagram for Business. Datorita acestui API, companiile vor putea sa isi programeze postarile intr-un mod care sa le permita sa stabileasca zile lucratoare intregi ca fiind limitarea se reseteaza la fiecare 24 de ore
.

Pe Oligarh Mobile
Cum sa cumparati pe Instagram Shopping

Potrivit Instagram insusi, companiile vor putea folosi acest nou API pentru a programati pana la 25 de postari pe zi, inclusiv fotografii si videoclipuri
. Instagram nu precizeaza daca este vorba de 25 de postari individuale sau de 25 de grupuri de postari, deoarece, retineti, Instagram permite de mult timp postarea de imagini si videoclipuri in blocuri de 10, astfel incat acestea sa fie grupate in acelasi timp si sa fie vazute sub forma unei galerii.

Indiferent daca vor atinge sau nu limita de postari programate, companiile vor putea folosi in continuare aplicatiile native pentru a continua sa posteze.

Cu toate acestea, noul API face trimitere la publicatiile din feed-ul aplicatiei
Noul API se refera la fotografiile care sunt apoi configurate in ordine in profilul fiecareia dintre companii. in niciun moment nu exista vreo mentiune despre publicatii in povesti sau in Instagram Reels, desi vom fi cu ochii in patru in cazul in care acest lucru se va schimba in viitor.

Odata depasita aceasta limita de 25 de postari programate pe zi, Instagram specifica faptul ca sva fi posibila continuarea publicarii obisnuite prin intermediul aplicatiilor native.
sau prin intermediul Facebook Creator Studio. Prin urmare, limitarea se refera doar la fotografiile si videoclipurile programate, astfel incat limita de postari zilnice ramane infinita.

Mai multe informatii | Instagram

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.