Google Photos continua sa faca schimbari de-a lungul timpului, devenind o aplicatie din ce in ce mai configurabila, in ciuda faptului ca si-a pierdut principala atractie: stocarea nelimitata a fotografiilor. Acum, cea mai recenta noutate este posibilitatea de a stabili limite la incarcarea fotografiilor. pentru a stabili limite la incarcarea fotografiilor in cloud prin intermediul retelei de date mobile.
. Acum vom putea sa o activam fara teama de a ne consuma tariful de date.

Noua functie ajunge pe restul pietei globale dupa ce Google a testat-o in India in cadrul unui proiect pilot care a inceput in martie 2019. Odata ce toate detaliile necesare au fost puse la punct, Google lanseaza functia pentru toata lumea
si acum putem stabili o limita zilnica de date care sa fie consumata de copiile de rezerva. Nu mai trebuie sa asteptati pana ajungeti acasa pentru a va salva fotografiile si videoclipurile din calatorii sau, cel putin, sa nu va faceti griji ca acestea va vor inghiti tariful.

Alegeti cat de multe date doriti sa cheltuiti pentru copiile de rezerva

Google Photos va permite acum sa activati o limita zilnica a cantitatii de date mobile pe care o putem utiliza atunci cand incarcam fotografii pe
atunci cand incarcati fotografii in cloud. Adica atunci cand sincronizam fotografiile de pe telefon cu spatiul de stocare online al serviciului. Apropo, nu se ia in considerare atunci cand descarcam o fotografie din spatiul de stocare in telefon, adica invers.

Pe Oligarh Mobile
Cum sa eliberezi spatiu pe Google Photos pentru a continua sa incarci fotografii gratuit dupa ce se termina stocarea nelimitata

Pentru a activa aceasta functie, trebuie sa accesam sectiunea “Mobile data usage” din sectiunea “Create backup” a aplicatiei. Anterior, exista o limitare la incarcarea de clipuri video, dar aceasta a fost inlocuita cu o noua limita de date care se aplica atat fotografiilor, cat si clipurilor video incarcate gratuit. se aplica atat fotografiilor, cat si videoclipurilor incarcate.
. Apropo, avem, de asemenea, o optiune care permite incarcarea in roaming. Adica, atunci cand suntem conectati la retele din alta tara.

Noua limita de date mobile pentru incarcarea fotografiilor in Google Photos consta in cinci optiuni:

  • Nu exista date
    Fara date: pentru a nu permite incarcarea prin intermediul retelelor mobile.
  • 5MB / 10MB / 30MB
    in functie de ceea ce dorim sa consumam.
  • Nelimitat
    : pentru a permite incarcarea nerestrictionata.

Dupa cum am mentionat, acum Google Photos nu mai face distinctie intre fotografii si videoclipuri atunci cand incarca fisiere in cloud, ci ne ofera doar posibilitatea de a decide cate date dorim sa consumam in copiile de rezerva. si odata ce le-am consumat, la 00:01 le vom avea din nou disponibile.
pentru a continua sa facem copii de rezerva pentru fotografiile si videoclipurile noastre.

Via 9to5Google

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.