Se pare ca TSMC este gata sa isi extinda productia de procesoare si semiconductoare in intreaga lume, fara a se mai limita la instalatia din Taiwan. Cel mai mare producator contractual de procesoare din lume si-a anuntat deja sosirea in Statele Unite ale Americii, iar acum este pregatit sa inceapa operatiunile intr-o noua tara, Statele Unite ale Americii. va incepe acum operatiunile intr-o noua tara.

Producatorul de semiconductori si-a informat deja investitorii ca a primit a primit sprijin din partea guvernului Japoniei
pentru a incepe constructia de noi instalatii si linii de productie pentru procesatori. Daca totul decurge conform planului, productia va incepe pe insulele japoneze in 2024.

Statele Unite, Japonia… si apoi Europa?

Potrivit NikkeiAsia, se pare ca directorul general al TSMC, CC Wei, si-a informat deja investitorii cu privire la urmatoarele actiuni ale companiei in mijlocul crizei globale a semiconductorilor. Gigantul taiwanez se pare ca a primit deja sprijinul atat al clientilor sai existenti, cat si al guvernului japonez
sa realizeze o investitie majora in Japonia si sa aduca acolo o fabrica de procesoare si semiconductoare in urmatorii ani.

in Oligarh
Criza semiconductorilor este consecinta unei furtuni perfecte: de ce nu este atat de usor sa o rezolvam prin simpla fabricare a mai multor cipuri

Viitoarea uzina japoneza a TSMC se va axa la inceput pe construirea de semiconductori cu tehnologie de 22 si 28 nanometri, ceea ce inseamna ca va ar putea sa se concentreze pe fabricarea senzorilor foto la sediul Sony.
in cadrul companiei Sony. Nu stim daca Sony este unul dintre acei clienti care au sprijinit construirea fabricii la domiciliu, desi acest lucru ar insemna ca productia ar avea loc la domiciliu, cu beneficiile pe care le-ar aduce in materie de forta de munca, precum si alte beneficii asociate.

Fabrica va incepe constructia in 2022 si va produce semiconductori incepand cu 2024.

Viitoarea fabrica a TSMC din Japonia va incepe sa fie construita in 2022 si se pare ca productia ar putea incepe inca din 2024. productia ar putea incepe inca din 2024, potrivit unor surse consultate de Nikon.
potrivit unor surse consultate de NikkeiAsia. Unele detalii sunt inca necunoscute, cum ar fi valoarea totala a investitiilor pe care TSMC va trebui sa le faca pentru a construi o fabrica in insulele japoneze.

Japonia ar reprezenta cea de-a doua tara straina in expansiunea internationala a TSMC, care are deja o fabrica in Statele Unite ale Americii, mai exact in Arizona. Producatorul ar fi cu ochii si pe Germania
sa aduca o alta fabrica in Europa in urmatorii ani, dar nimic nu este oficial inca, deoarece TSMC inca ia in considerare acest lucru.

Via NikkeiAsia

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.