Subiecte,Tutoriale,Trucuri,iPhone,iPad,Coduri QR Poate credeti ca pentru a citi codurile QR pe iPhone aveti nevoie de o aplicatie descarcata din App Store, dar nu este asa:
telefonul dvs. mobil are un cititor integrat in sistem.

. si il puteti activa intr-o varietate de moduri, unele atat de simple incat veti sti ce ascund codurile in doar cateva secunde.

Codurile QR nu sunt noi – ele exista de aproape treizeci de ani. Cu toate acestea, popularitatea lor a crescut considerabil anul trecut din cauza restrictiilor legate de pandemie. Avand in vedere ca
o cantitate mare de informatii poate fi obtinuta prin orientarea unei camere de luat vederi catre un cod QR cu ajutorul camerei telefonului mobil, codurile QR sunt foarte raspandite pe internet.
Codurile QR abunda in restaurante, cafenele si alte unitati. si este posibil sa le citesti cu iPhone-ul tau fara a instala o aplicatie: Apple include mai multe modalitati de a face acest lucru in iOS.

Comenzi rapide din Centrul de control si cautare pe telefon
Centrul de control cu cititor de coduri QR adaugat. Imagine iPad

Citirea unui cod QR de pe iPhone sau iPad a fost introdusa la nivel de sistem odata cu iOS 11. Prin urmare, toate telefoanele si tabletele care au cel putin aceasta versiune vor putea sti ce se ascunde in codul QR.
va putea sa stie ce ascunde un cod QR fara a fi nevoie sa instaleze nimic.
. Chiar si asa, aceste tipuri de aplicatii tind sa fie printre cele mai descarcate din App Store, in mod curios.

Pe Oligarh Mobile
Cum sa-ti creezi propriile coduri QR pe iOS fara aplicatii si cu o scurtatura simpla

Una dintre cele mai simple modalitati de a citi un cod QR este sa indreptati camera iPhone-ului direct spre el. Aplicatia de captura media citeste informatiile direct, dar poate dura cateva secunde pana cand acestea
este posibil sa dureze cateva secunde pana cand detecteaza ca ceea ce se afla in fata sa este un cod QR. . Din acest motiv, este adesea mai rapid sa deschideti cititorul de coduri QR integrat in iOS, chiar daca dureaza doar cateva secunde.
Exista doua modalitati de a lansa rapid cititorul de coduri QR: prin intermediul aplicatiei

  • Centrul de control iOS
  • (setul de setari care apare atunci cand glisati cu degetul pe ecran din zona din dreapta sus) si de pe ecranul cautare pe desktop
    ‘.
  • (glisand cu degetul pe ecran de sus in jos). Sa ne uitam la primul:
  • Intra in setarile iPhone-ului tau si deruleaza in jos pana la “Control Centre”.

Cautati prescurtarea neutilizata care corespunde cu Scanner de coduri
Adaugati scanerul cu “+”: acesta va fi acum disponibil in Centrul de control.

  • Daca nu doriti ca designul panoului sa fie dezechilibrat, eliminati toate accesele pe care nu le utilizati: in acest fel, centrul de control nu isi va pierde simetria.
  • Cu ajutorul cititorului QR din Centrul de control, pur si simplu trageti in jos meniul si faceti clic pe login:
  • iPhone-ul dvs. va fi pregatit automat sa citeasca un nou cod.

Nu va place sa aveti acest acces pe tabloul de bord? Puteti incepe aplicatia cu o cautare: Accesati ecranul principal al iPhone-ului si trageti in jos cautarea glisand ecranul de sus in jos (nu de pe marginea de sus, care va aduce notificari sau Centrul de control).
Introduceti “Code”. Veti vedea ca aplicatia de citire QR va deveni disponibila.

Atingeti pictograma aplicatiei si iPhone-ul se va pregati sa descopere ce ascunde codul.
in ambele cazuri, veti avea acces imediat la citirea QR. Nu conteaza daca sunt texte sau daca ascund un site web sau o parola WiFi:
iOS va afisa pe ecran optiunile cerute de QR.
. Cu toate acestea, cititorul de sistem nu pastreaza o evidenta a codurilor citite, astfel incat nu veti avea acces la unul pe care l-ati dezactivat anterior.

Pe Oligarh
iOS 14: 37 de sfaturi, trucuri si functii pentru a profita la maximum de iPhone-ul tau

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.