Familia extinsa Redmi Note 10, formata din modele precum Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 10 5G sau Redmi Note 10S, este mai aproape de a primi fratii sai mai mici, Redmi 10 fara supranume Note.

The Xiaomi Redmi 10 a fost deja scapat in imagini
impreuna cu unele dintre specificatiile sale cheie, aratand un design care aminteste destul de mult de spatele lui Xiaomi Mi 11 Ultra, cel mai ambitios model al companiei asiatice.

Asa va arata Xiaomi Redmi 10, potrivit unor scurgeri de informatii

Linia de design Xiaomi incepe sa se unifice, atat la modelele Redmi, cat si la Mi. Partea frontala cu o gaura in ecran si un modul mare in spate.
. in cazul lui Redmi 10, potrivit scurgerilor, modulul va fi chiar mai mare decat in cazul fratilor sai, Redmi Note.

Linia de design Xiaomi incepe sa se unifice, atat la modelele Redmi, cat si la Mi. Partea din fata are o gaura in ecran si un modul mare pe spate. in cazul lui Redmi 10, potrivit scurgerilor, modulul va fi chiar mai mare decat in cazul fratilor sai, Redmi Note.

Noile imagini care au facut obiectul unor scurgeri de informatii arata un modul urias care gazduieste patru camere foto. Se asteapta ca principala noutate sa fie un senzor principal de 50 de megapixeli, cel mai mare senzor vazut vreodata pe Redmi 10.
cea mai mare cifra vazuta pana acum in familia Redmi fara nume de familie. Acest senzor va fi insotit de un senzor ultraangular de 16 megapixeli, impreuna cu doi senzori secundari de 2 megapixeli (macro si adancime).

Pe Oligarh
intelegerea dezordinii mobile Xiaomi: un pic de ordine in vastul (si haotic) catalog spaniol al Xiaomi

De asemenea, este de asteptat sa aiba un Panou IPS cu rezolutie Full HD+ si rata de reimprospatare de 90 Hz.
. in ceea ce priveste procesorul, scurgerea de informatii indica un MediaTek Helio G88, cel mai recent pariu al MediaTek pentru gama entry-level. Se asteapta, de asemenea, o baterie de 5.000 mAh cu incarcare rapida de 18 W si dotari suplimentare, precum dual SIM, mufa pentru casti si WiFi dual-band, printre altele.

Scurgerea de informatii sustine ca acesta va sosi in culorile Carbon Grey, Pebble White si Sea Blue, la un pret de aproximativ 180 de dolari. Nu exista inca o data de lansare, dar se asteapta ca telefonul sa ajunga pe piata in curand.

Via GSMarena

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.