incet-incet ne obisnuim cu excentricitatile lui Caviar, un “customizator” de telefoane mobile, nu producator, cu sediul in Rusia, care ne-a obisnuit sa ne prezinte idei complet iesite din comun transformate in nu numai modele foarte scumpe, ci si materiale de lux destul de diverse.
.

De-a lungul istoriei sale, am vazut modele cu picioare de sarpe mostenite de la defuncta Vertu si pietre pretioase de toate felurile incrustate pe toate telefoanele, precum si metale pretioase. si tocmai de metale pretioase este ultima sa propunere, o propunere care consta in a lua doua modele care exista deja si a le inlocui spatele, partea din spate, cu spate din aur de 24 de carate
.

iPhone si Samsung, Samsung si iPhone, in aur de 24 de carate

Caviar a decis acum sa foloseasca aur de 24 de carate, cand de obicei isi personalizeaza telefoanele cu aur de 18 carate, pentru a construi doua carcase din spate pentru a incorpora doua modele foarte specifice de telefoane.
. Pe de o parte avem un iPhone 12 Pro, iar pe de alta parte avem un Samsung Galaxy S21 Ultra. Doua dintre cele mai puternice modele de pe piata, personalizate acum de firma rusa.

Pe Oligarh
Samsung Galaxy S21 Ultra, analiza: Lovitura de gratie pe care o asteptam de la cel mai bun telefon Samsung de pana acum la masa foto.

Se intampla ca sosirea aurului in spate, si atat de mult aur, face ca telefoanele nu doar sa ia mult in greutate, ci si sa creasca (mult) pretul de vanzare. Caviar subliniaza ca greutatea carcasei ambelor telefoane este foarte apropiata de 1.000 de grame.
. Un kilogram pentru fiecare telefon, la care se adauga greutatea telefonului in sine, doua modele cantarind peste 200 de grame.

Astfel, am avea un iPhone 12 Pro si un Samsung Galaxy S21 Ultra care ar cantari aproape 1,2 kilograme si ar costa, atentie, 169.000 de dolari, respectiv 159.000 de dolari, 169.000 de dolari si 159.000 de dolari
pentru Samsung si, respectiv, iPhone. Asta inseamna aproximativ 142.000 de euro si 133.000 de euro la cursul de schimb actual. Asta este tot, telefoanele nu au nicio personalizare suplimentara. Caviarul transforma cele doua modele practic in doua lingouri de aur la un pret prohibitiv, dincolo de luxul in sine.

Vor fi fabricate doar 7 unitati din fiecare dintre cele doua telefoane.
si, prin urmare, va fi complet exclusiva. intrebarea este: cati bani ai la dispozitie pentru a investi 140.000 de euro intr-un telefon transformat in lingou de aur?

Mai multe informatii | Caviar

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.