Daca, din orice motiv, preferati sa nu anuntati pe nimeni. atunci cand sunteti online pe aplicatiile de mesagerie
sau cand ati fost ultima data online, toate platformele va ofera acum optiunea de a o ascunde. Unii ii spun “a fi activ”, altii ii spun “a fi online”, dar pe toate acestea este posibil sa te “ascunzi”.

Instagram a fost ultima care a adaugat aceasta functie, in timp ce celelalte doua aplicatii ale companiei lui Zuckerberg (WhatsApp si Facebook Messenger) erau deja disponibile de ceva timp. si Telegram, bineinteles, de asemenea il include in setarile sale
. Sa vedem cum sa o facem in fiecare dintre ele, indiferent daca dispozitivul tau este iOS sau Android.

Pe Oligarh Mobile
Cum sa trimiteti memoji pentru iPhone pe WhatsApp, Telegram si alte aplicatii de mesagerie

Cum sa va ascundeti conexiunea pe WhatsApp

in primul rand, trebuie sa stiti ca, daca va ascundeti conexiunea pe WhatsApp, nu veti putea vedea ultima ora de conectare a altor persoane si, in plus, veti aparea in continuare “online”, veti aparea in continuare “online”
atunci cand aveti aplicatia deschisa. tinand cont de aceste premise, procesul de dezactivare a acestuia pe iOS si Android este urmatorul:

  • Deschideti fereastra Meniul “Settings” sau “Settings” (Setari)
    .

  • Mergeti la sectiunea Cont
    si faceti clic pe Confidentialitate
    .

  • Atingeti usor acolo unde scrie “Ultima data” si alegeti cine doriti sa vada ultima data cand ati fost online.
    si alegeti cine doriti sa va vada ultimul timp petrecut online: contactele dvs., toata lumea sau nimeni.

  • Daca in orice moment va razganditi, repetati pur si simplu procesul si selectati o alta optiune.

Cum sa va ascundeti conexiunea pe Telegram

in gama de optiuni legate de confidentialitate oferite de Telegram, exista, de asemenea, optiunea de a dezactivarea ultimei ore de conectare
. in acest caz, nu veti putea vedea nici starea persoanelor cu care nu va impartasiti starea; in schimb, apar conexiuni nespecificate, cum ar fi “recent”, “acum cateva zile” sau “acum cateva saptamani”. Trebuie sa faceti urmatoarele:

  • Deschideti fereastra Meniul “Settings” sau “Settings” (Setari)
    .

  • Mergeti la Confidentialitate si securitate
    .

  • Faceti clic pe “Ultima data cand am fost online” si alegeti cine poate vedea ultima data cand am fost online.
    si alegeti cine poate vedea ultima noastra ora online: toata lumea, contactele dvs. sau nimeni.

La fel ca in WhatsApp, daca va razganditi, puteti repeta procesul si puteti selecta o alta optiune. in plus, in aceeasi sectiune, Telegram va permite sa adaugati grupuri sau persoane specifice ca exceptii
cu care sa va impartasiti sau nu statutul, indiferent de ceea ce ati selectat la nivel general.

Cum sa va ascundeti conexiunea pe Instagram

De asemenea, Instagram iti ofera optiunea de a ascunde sau de a arata daca esti activ si la ce ora esti daca suntem activi si la ce ora ne-am conectat ultima data.
ultima data s-a conectat. Daca doriti sa il dezactivati, retineti ca nu veti mai putea vedea nici starea de activitate a altor conturi. Pentru a face acest lucru, urmati acesti pasi pe iOS si Android:

  • Deschideti profilul tau
    atingand pictograma rotunda din coltul din dreapta jos.

  • Accesati meniul atingand cele trei liniute
    in coltul din dreapta sus.

  • Mergeti la Setari
    si faceti clic pe Confidentialitate
    .

  • Atingeti usor optiunea Optiunea “Stare de activitate
    si debifati Afiseaza starea activitatii”.
    .

  • Daca va razganditi, trebuie doar sa repetati procesul si sa il activati din nou.

Cum sa va ascundeti conexiunea in Messenger

Facebook si serviciul sau de mesagerie Messenger ne permit sa ascundem daca suntem activi sau nu, atat din aplicatia Messenger, cat si din aplicatia Facebook. Dar nu uitati ca nu este suficient sa o faci pe un singur dispozitiv
Trebuie sa o dezactivati pe toate dispozitivele pe care utilizati Facebook sau Messenger. Procesul este mai simplu in acest din urma caz, trebuie doar sa urmati doi pasi:

  • Faceti clic pe poza ta de profil
    pe care il veti gasi in coltul din stanga sus.

  • in meniul care apare, apasati pe Statutul “Activ”.
    .

  • Debifati optiunea Afisati cand sunteti activ
    Daca il mentineti verificat, contactele dvs. vor sti daca sunteti activ, daca ati fost activ recent sau daca sunteti in acelasi chat cu ele.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.