Sfarsitul de an se apropie si este timpul sa aruncam o privire inapoi
sa ne amintim de lucrurile bune si rele pe care ni le-a lasat fiecare an. Este timpul pentru compilatii de melodii, videoclipuri si, bineinteles, fotografii. Facebook si Instagram ne reamintesc acest lucru cu instrumentul Best Nine.

Este vorba de a ne aminti cele mai bune imagini, cele care au primit cele mai multe “like-uri
dintre toate cele pe care le-am incarcat de-a lungul anului pe cunoscuta retea de socializare. Putem face acest lucru prin intermediul aplicatiei corespunzatoare pentru iOS, Android si, de asemenea, fara a instala nimic din versiunea web in browser.

Loviturile Instagram ale anului

Daca va place sa va incarcati fotografiile pe Instagram pentru a va arata creativitatea, aveti noroc. Recent am asistat la sosirea lui Playback pentru a ne reaminti cele mai bune momente ale anului sub forma de fotografii, acum vine Best Nine
.

Best Nine ne permite sa ne scufundam in catalogul de imagini din fiecare an, iar acum este randul lui 2021. Scopul este de a afla care sunt cele mai bune noua fotografii ale anului
pe profilul nostru de Instagram, cele care au acumulat cele mai multe “like-uri” pe parcursul sezonului. si o putem face din aplicatia gratuita pentru iOS si Android sau, daca preferati, folosind browserul.

Daca folosim atat versiunea pentru browser, cat si cea pentru aplicatie va trebui sa ne logam pe Instagram
si, de fapt, reteaua de socializare ne va avertiza ca cineva a accesat contul nostru. in rest, trebuie doar sa aveti un cont public, deoarece Best Nine rascoleste fotografiile in functie de utilizatorul pe care ii cereti sa le caute.

Pe Oligarh
imi castig existenta creand filtre pentru Instagram: Facebook nu plateste, dar exista o multime de afaceri in spatele lor

Odata intrati in aplicatie sau in versiunea web, vom vedea o caseta in care vom introduce numele utilizatorului ale carui fotografii dorim sa le analizam. Dupa ce am acceptat accesul la contul nostru de Instagram, vom vedea cum dupa cateva secunde imaginile cu cele mai multe aprecieri apar pe ecran sub forma unei grile.
.

si aici exista unele diferente in functie de faptul ca folosim web sau aplicatie.
. in versiunea pentru browser, le putem descarca in Galeria noastra, in Google Photos sau in Reel si apoi le putem partaja.

in plus, daca este accesat prin intermediul aplicatiei, avem mai multe optiuni
. Putem schimba ordinea in care sunt afisate fotografiile, putem schimba cadrele sau le putem partaja direct din aplicatie. De asemenea, putem alege anul fotografiilor pe care dorim sa le analizam, un lucru exclusiv pentru versiunea aplicatiei.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.