Scopul acestui portal este de a informa turistii cu privire la cerintele si conditiile pentru cerinte si conditii pentru o calatorie in siguranta
. Toate aceste informatii sunt actualizate zilnic cu reglementarile de intrare in Spania si cu masurile adoptate de fiecare comunitate autonoma.

Sfaturi pentru inainte, in timpul si dupa calatorie

Obiectivul Travel Safe este acela ca calatorul sa poata consultati cu usurinta toate informatiile privind carantinele, inchiderile
privind carantina, inchiderea perimetrelor, restrictiile de mobilitate, capacitatea restaurantelor si a altor locuri turistice etc.

in plus fata de spaniola, este disponibil in alte opt limbi
Engleza, franceza, germana, italiana, portugheza, poloneza, romana si japoneza. Trebuie doar sa o selectati din meniul derulant din partea de sus.

Pe Oligarh Mobile
Cum sa comandati certificatul digital COVID de pe telefonul mobil pentru a obtine “pasaportul Covid” cat mai curand posibil.

Pe pagina de start a site-ului Travel Safe, veti vedea un link catre cele mai recente stiri legate de turism si o harta interactiva
. Selectand tara de origine, veti putea verifica conditiile de iesire si de intrare in functie de locul de provenienta, restrictiile stabilite pentru intoarcere si masurile generale in Spania.

Daca, in loc sa faceti clic pe “Selectati tara de origine”, faceti clic pe “Calatorie in Spania, selectati regiunea de destinatie”, introduceti Comunitatea Autonoma in care veti calatori si veti putea afla ce puteti face in fiecare regiune
Restrictii de mobilitate, restrictii de timp, restrictii privind numarul de locuri sau de intalniri sociale, utilizarea de masti etc.

in coltul din dreapta sus, exista un buton meniu hamburger derulant
cu patru sectiuni:

 • Cum sa calatoriti in siguranta?
  Aici veti gasi informatii de interes pentru calatorii, sfaturi si masuri de siguranta pentru transport, hoteluri, restaurante, vizite culturale si cumparaturi. Acesta include link-uri catre diferitele protocoale ale subsectoarelor de turism.
 • Ce fel de calatorie faci?
  in acest caz, continutul este structurat in functie de tipul de destinatie, astfel ca este impartit in soare si plaja, natura, urban, zapada si golf. in fiecare dintre ele, exista sfaturi, videoclipuri si infografice care pot fi descarcate.
 • Calatoriti in Spania?
  Din aceasta sectiune puteti consulta cele mai recente stiri si puteti afla toate masurile de prevenire si reglementarile inainte, in timpul si dupa calatoria dumneavoastra. in plus, in sectiunea “in timpul”, veti gasi si masurile de care trebuie sa tineti cont in functie de regiunea in care calatoriti.
 • Ghiduri de prevenire in limba spaniola
  Secretariatul de Stat pentru Turism, in coordonare cu Ministerul Sanatatii, a elaborat orientari pentru reducerea infectiei cu coronavirusul SARS-COV-2 in diferitele subsectoare ale sectorului turistic. Dand click pe fiecare dintre ele, veti accesa un rezumat si un link pentru a descarca ghidul complet.

Pe scurt, si in ciuda faptului ca nu dispune de o aplicatie mobila, portalul Travel Safe prezinta un continut simplu, cu tot felul de informatii si sfaturi de care trebuie sa tineti cont atunci cand calatoriti in Spania si in strainatate. atunci cand calatoriti spre si prin Spania.
. Cu toate acestea, dupa cum veti vedea intr-o fereastra pop-up atunci cand intrati pe site, este recomandabil sa consultati cerintele si recomandarile organismelor publice si ale autoritatilor nationale competente din fiecare tara.

De fapt, portalul insusi avertizeaza ca “informatiile continute in acest site web nu este obligatoriu si nu are niciun efect de reglementare
si se bazeaza pe ceea ce contin paginile oficiale ale celorlalte tari si comunitati din Spania”.

Mai multe informatii | Travel Safe

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.