Orange si-a actualizat recent televizorul cu o interfata reproiectata si mai multe optiuni de personalizare. De asemenea, a lansat o noua polita de asigurare a locuintei sub brandul Orange Seguros by Zurich si a anuntat o crestere a preturilor la tarifele sale de dragoste pentru luna august. Toate acestea in segmentul rezidential, dar acum aduce si noi caracteristici in oferta sa pentru profesionisti
.

Este vorba despre Network Plus, o retea solutie avansata de securitate cibernetica
pentru companii si liber-profesionisti, care este oferit prin reteaua de fibra optica proprie a Orange. Acesta poate fi contractat atat cu tarife de fibra optica, cat si cu pachete de fibra optica + mobil si poate fi completat cu IP-uri fixe virtualizate si SuperLAN.

in Oligarh Mobile
Cum avanseaza 5G in Spania: acoperire larga la Movistar, Orange si Yoigo, dar mai rapida la Vodafone

De la 15 euro pe luna

Network Plus este o noua solutie de securitate pentru companii si liber-profesionisti, pe care Orange o defineste ca fiind completa, eficienta, flexibila si virtualizata (mereu actualizata). Se ofera prin reteaua de fibra optica proprie a Orange
si, asa cum am spus, poate fi contractat cu planurile de fibra sau fibra + mobil disponibile pentru companii si persoane cu activitati independente.

Orange Network Plus va permite sa contractati individual si fara permanenta
trei servicii diferite:

  • Securitate avansata (15 euro pe luna)
    protejeaza intreprinderile impotriva oricarui tip de atac – malware, ransomware si phishing – precum si serverele impotriva accesului neautorizat si a atacurilor, inclusiv DoS (Denial of Service), deoarece este sustinut de un firewall in cloud mereu actualizat. Acesta include functionalitatea Remote Office Access (pana la 50 de utilizatori) si nu necesita instalare.

  • IP-uri fixe (12 euro pe luna)
    IP-uri fixe: pentru a gestiona un POS sau o camera de supraveghere video, puteti contracta un IP fix, care nu se modifica in cazul relocarii sediului firmei sau al schimbarilor de tehnologie sau de retea, deoarece este virtualizat. in plus, Orange ofera – de la 50 de euro pe luna – posibilitatea de a avea mai multe IP-uri fixe (pachete de 8 si 16 IP-uri), cu un maxim de 25 de IP-uri fixe pe acces.

  • SuperLAN (20 euro pe luna pe site)
    SuperLAN: este o retea privata virtuala (VPN) care permite interconectarea diferitelor locatii ale companiei (pana la cinci locatii) ca si cum ar fi una singura. Acest serviciu este disponibil numai pentru clientii care sunt abonati la Conecta Pymes 2A.

Mai multe informatii | Orange

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.